Frivillig 3.jpg 16.11.2018

Aktuelle frivilligprojekter

LEV-venner | Best Buddies | LeveVenner Odder | LEVs Aftenstelefon | Danmarks Spiser Sammen

LEV-venner er et nyt projekt, der danner venskaber mellem frivillige og ensomme ældre med udviklingshæmning. Læs mere om LEV-venner her og se aktuelle frivilligjob her.

Best Buddies danner venskaber mellem udviklingshæmmede og ikke-udviklingshæmmede. Målgruppen er primært unge mennesker, men alle er velkomne. Læs mere om Best Buddies her.

LeveVenner Odder skaber kontakt mellem mennesker med funktionsnedsættelse og frivillige, der sammen kan deltage i forskellige aktiviteter. Læs mere om LeveVenner Odder her og se aktuelle frivilligjob her.

LEVs Aftentelefon er et supplement til LEVs traditionelle rådgivningstilbud og rummer de mere bløde snakke om emner med relation til udviklingshæmning. Læs mere her og kontakt organisationskonsulent Camilla Overgård Nielsen con@lev.dk, hvis du er interesseret i at blive en del af LEVs Aftentelefon.

Danmark Spiser Sammen er en landsdækkende kampagne, der finder sted i uge 17 under Folkebevægelsen mod Ensomhed. Med store og små spisearrangementer over hele landet gør Danmark Spiser Sammen det lettere at møde nye mennesker og invitere til samvær og fællesskab, der forebygger ensomhed – et initiativ, LEV gerne vil bakke op om.  Find et spisearrangement i dit lokalområde, eller opret dit eget spisearrangement og invitér til fællesskab her.