haribo gave.jpg 16.04.2012

Fødselsdags-donation fra HARIBO til LEV

I anledning af LEVs 60 års fødselsdag i år har slikproducenten HARIBO, overakt en stor gave til foreningen til en værdi af 50.000 kroner i form af 200 billetter til Cirkus Benneweis. LEVs medlemmer kan vinde billetterne i en lille konkurrence i det LEV Blad, der udkommer i maj.

HARIBO sørger desuden for, at de heldige vindere også bliver forsynet med en stor pose slik til forestillingen.

HARIBOs direktør Per Henérius begrunder den flotte gave således:
- Vores produkter bliver jo af de fleste forbundet med familiehygge, fest og farver. Og det ved vi, at de udviklingshæmmede og deres familier - ligesom alle andre familier - har brug for i hverdagen. Derfor er det med stor glæde, at vi i år har valgt at donere en gave til LEV, som er helt i tråd med vores værdier, vores fokus på familien, hygge, sjov, samvær og kvalitet og vores sociale ansvar. Og her ved vi, at modtagerne fra LEV vil sætte pris på at få et lille pusterum og en uforglemmelig dag med gode og festlige oplevelser i Cirkus Benneweis.

Sytter Kristensen er naturligvis glad for HARIBOs initiativ og ser frem til at kunne glæde 200 af foreningens medlemmer med en festlig dag ud over det sædvanlige.

- Mange af vores medlemmer og deres familier har en presset og belastende hverdag, og vi ved, at en positiv oplevelse med familien altid vil være et herligt afbræk i rutinerne. Derfor er denne type donation fra HARIBO meget højt værdsat.

På billedet overrækker HARIBOs direktør Per Henérius gaven til LEVs landsformand Sytter Kristensen.

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap