cirkus - laust_web.jpg 16.09.2012

Festlig tur i cirkus med HARIBO og LEV

I anledning af LEVs 60 års fødselsdag i år har slikproducenten HARIBO doneret 50.000 kr. til foreningen i form af 200 billetter til Cirkus Benneweis' forestillinger over hele landet. Søndag den 16. september var turen så kommet til København, hvor 25 af foreningens medlemmer med hver tre venner og/eller familiemedlemmer på slæb kunne glæde sig over en festlig eftermiddag i cirkus. Med cirkusbilletterne fulgte en stor pose MAOAM-slik til familierne fra LEV.

Der var da vist heller ingen tvivl om, at HARIBOs gave til LEV blev godt modtaget af de glade vindere. Det kunne enhver se, som havde valgt at lægge vejen forbi det store cirkustelt på Bellahøj. Og der er heller ingen tvivl om, at minderne fra dagens oplevelser vil være et lyspunkt for mange af de fremmødte i lang tid fremover.

- Mange af vores medlemmer og deres familier har en presset og belastende hverdag. En positiv oplevelse i cirkus med familien, som vi har kunnet give nogle af vores medlemmer på grund af donationen fra HARIBO, er et skønt og kærkomment afbræk i hverdagens rutiner. Og værdien af netop sådanne oplevelser kan slet ikke gøres op i penge, sagde Sytter Kristensen, landsformand i LEV, efter forestillingen.

Fokus på familien
Marketingchef i HARIBO, Lone Larsen, var naturligvis også mødt op til dagens forestilling for at sikre, at de fremmødte fik en god start på den festlige eftermiddag.

- Hos HARIBO har vi altid haft fokus på, at være med til at skabe hygge, sjov og fest for familierne. Derfor er vi glade for at se alle de smilende ansigter til cirkusforestillingen i dag, og vi er stolte over at være med til at skabe en god familieoplevelse for LEVs medlemmer. Vi ved, at udviklingshæmmede og deres familier - ligesom alle andre familier - har brug for et lille pusterum med fest og farver i hverdagen. Og det er vi glade for at kunne bidrage til, sagde Lone Larsen fra HARIBO Lakrids A/S.

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap