digitatalisering_496x210.jpg 27.11.2013

Tilskud til personlige hjælpemidler skal søges på nettet

Lever du eller dit barn med varigt handicap, som gør, at du har behov for hjælpemidler til at klare hverdagen? Så husk, at du fra 1. december 2013 skal søge tilskud til kropsbårne hjælpemidler på nettet

En paryk, ortopædisk fodtøj eller en protese. Behovet for personlige hjælpemidler til at klare hverdagen varierer fra person til person - Men fælles for alle er, at tilskud til kropsbårne hjælpemidler fra 1. december 2013 skal søges på nettet.

Lever du eller dit barn med varigt handicap, som gør, at du har behov for hjælpemidler, skal du fremover klikke dig ind på www.borger.dk/Hjælpemidler. Der er ingen kø eller telefontid, og du kan udfylde ansøgningen, når du vil.

Din kontakt med det offentlige starter på nettet
Danmark har sat fuld kraft på den digitale omstilling. Med udgangen af 2015 skal mindst 80 pct. af den skriftlige kommunikation med det offentlige foregå digitalt. Det betyder en hurtigere og mere fleksibel service, når du skal i dialog med de offentlige myndigheder - og du slipper for lange køer i den døgnåbne selvbetjening.

Det er ikke kun i forbindelse med personlige hjælpemidler, du skal gå på nettet. Fra den 1. december skal du fx også vælge læge, anmelde cykeltyveri og indtaste din skat på nettet.

Borger.dk er din indgang til det offentlige. Her finder du information og betjener dig selv hurtigt og sikkert.

Hvis du har brug for hjælp til at betjene dig selv på nettet, vil du kunne få den i borgerservicecentret eller på biblioteket. Hvis særlige hensyn taler for det, kan du blive undtaget digital selvbetjening og digital post.

For mere information, kontakt:
Digitaliseringsstyrelsen
kampagne@digst.dk

digitalisering

Borger.dk er din indgang til det offentlige. Her kan du betjene dig selv og få information, når det passer dig - hurtigt og sikkert.

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap