KLAPkonference.jpg 27.10.2015

1.000 personer er kommet i arbejde gennem KLAP

Koden er knækket - nu er vi i arbejde. Det fejres i dag med en stor og festlig konference i Odense.

Langt de fleste af dem, der har fået arbejde gennem KLAP, er stadig ansat i forskellige jobs. Det er godt for dem og deres familier, det er godt for arbejdsmarkedet og det er godt for hele samfundet. KLAP-metoden er en stor succes, og det kan vi sammen være stolte af

Michael Meyerheim, politikere og masser af god mad
Michael Meyerheim styrer deltagerne igennem dagen på hyggelig vis. De kan høre andre fortælle om, hvordan det er at arbejde forskellige steder. Der kommer også forskellige politikere, som gerne vil høre om og fra dem, der er kommet i KLAP-job. På konferencen samles mange af de personer der gennem tiden har fået et KLAP-job. Der vises film fra nogle af arbejdspladserne og fortælles om nogle af KLAP-jobbernes oplevelser i det daglige. Bagefter sluttes der af med god musik af bandet L.I.G.A.

Der er sørget for det hele
Det er gratis for KLAP-jobberne at være med. De bliver afhentet i busser og kørt til Odense. Her får de morgenmad ved ankomsten og senere frokost. Om eftermiddagen er der forfriskninger og snacks, og de får en madpakke til busturen hjem. For det er nemlig dem, vi fejrer i dag.

Læs mere KLAPJOB.dk

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap