_SJ28471.jpg Foto: Thomas Sjørup 28.10.2015

Til jobfest i Odense

Der var liv og glade dage, da over 300 mennesker tirsdag mødtes i Odense for at markere, at over 1000 mennesker nu har fået et skånejob via LEVs projekt KLAP-job.

200 af deltagerne var dem, det hele drejede sig om, nemlig mennesker med udviklingshæmning som har fået et job på en ordinær arbejdsplads.

De havde en spændende dag, hvor der ud over lækker mad og underholdning af bandet L.I.G.A. var oplæg og diskussion i salen - kompetent styret af tv-værten Michael Meyerheim. Her kom mange af de borgere, der har fået et skånejob, også til orde - både på scenen og via spørgsmål fra salen. 

Hele arrangementet skabte stor opmærksomhed over hele landet. Tv-hold fra både TV 2 og DR lavede således nyhedsindslag til både landsdækkende og lokale nyhedsudsendelser. 

For mange af de borgere, der har fået et job via KLAP, er det en drøm. der er gået i opfyldelse - også selvom, at det måske ikke lige er drømmejobbet, man har fået. Som en af deltagerne formulerede det: "Hvorfor skal man drømme om et job, som man ikke kan få, når man i forvejen er glad for det man har?"

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap