Sjældneløbet.jpg 16.02.2016

Deltag i Sjældne-løbet i København - eller sjældne-marchen i Aarhus

Alle kan være med. Gå, løb eller rul tre kilometer søndag den 28. februar. Det er sjovt og gavner en god sag.

Paraplyorganisationen Sjældne Diagnoser afvikler den 28. februar i Fælledparken i København i forbindelse med Sjældne-dagen det såkaldte Sjældne-løb med start kl. 12.00. Løbet er åbent for alle, der synes det kunne være sjovt og hyggeligt. Og som samtidig er med på at støtte oplysningsarbejdet om sjældne handicap.

En række sjældne sygdomme medfører ud over andre funktionsnedsættelser også udviklingshæmning. Så en del en de små foreninger (eksempelvis foreningerne for Retts syndrom, Angelmans syndrom og tuberøs sclerose) er derfor også tilknyttet LEV, ud over at de hører under Sjældne Diagnosers paraply.

Deltagelse i løbet koster 50 kr., og så får du oven i hatten en ’koncept-pakke’ med bandanaer, badges mv.

Mød enten bare op – men i så god tid, at du kan nå at købe en billet (indskrivning fra kl. 11). Mødested Gunnar Nu Hansens Plads 11. Distancen er tre kilometer.

…eller køb billet på forhånd ved at klikke her billetto.dk/da/events/sjaeldneloebet-2016

Du er velkommen til bagefter at deltage i uddelingen af Sjældne-prisen i Sparta Hallen kl. 13.30.

March i Aarhus: En gruppe frivillige i Aarhus arrangerer samme dag, samme tid og i samme anledning en Sjældne-march på 3,5 kilometer igennem Midtbyen. Den sætter i gang kl. 12.00 (indskrivning fra kl. 11.30). Mødested Frederiksgade 78 C. Mød op og køb billet på stedet – eller køb den på forhånd (brug da linket lige oven over her).

------------------------------------------

Sjældne-dagen – Hvad er det?
Hvert år er den sidste dag i februar Sjældne-dag – en international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap. Hvert fjerde år – når det er skudår – gøres der noget ekstra ud af det. Det er skudår i år. At løb og march afholdes den 28. og ikke den 29. skyldes, at søndag er en god dag til den slags.

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap