shutterstock_530550631.jpg Foto: Shutterstock 23.05.2017

Kampagne for udviklingshæmmede uden familie

I maj måned starter LEV en kampagne, hvor LEVs medlemmer bliver ringet op og spurgt, om de vil give en regelmæssig donation. Målet med indsamlingen er at styrke arbejdet for mennesker med udviklingshæmning, som er i fare for at blive alene og glemt. LEV vil både påvirke politikerne til at tage et særligt ansvar for denne gruppe borgere – og starte lokale aktiviteter, der understøtter samvær og nye venskaber.

Opringningerne foretages af firmaet All Ears, som blandt andet beskæftiger mange mennesker med synshandicap. I løbet af samtalen vil de også opdatere dine medlemsdata, og hvis du ønsker at donere, vil du blive bedt om at give dine betalingsoplysninger. Dette er helt uden risici og i overensstemmelse med al lovgivning. Som yderligere sikkerhed bliver alle samtalerne optaget og gemt i fire uger til internt brug. Hvis du er i tvivl om noget vedrørende kampagnen, kan du ringe til LEVs hotline på tlf. 2112 3353 hele døgnet.
 
Donationen er helt frivillig, og ønsker du ikke at donere, skal du blot gøre opmærksom på det. Du kan også ringe til sekretariatet på telefonnummer 3635 9696 eller sende en e-mail til lev@lev.dk og give besked om, at du ikke vil donere.

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap