Sølvhøj og Anni_folkemøde 2019.jpg 18.06.2019

LEV var stærkt repræsenteret på dette års Folkemøde

Landsforeningen LEV deltog i mange debatter og arrangementer på årets Folkemøde. Landsformand Anni Sørensen er godt tilfreds med udbyttet.

- Vi har gjort det godt i år, udtaler landsformand i LEV, Anni Sørensen, i en af sine videodagbøger fra Folkemødet på Bornholm.

Her var Landsforeningen LEV stærkt repræsenteret af både LEV-politikere og relevante medarbejdere fra sekretariatet. Derudover var LEV i et tæt parløb med ULF - Udviklingshæmmedes Landsforbund - som også gjorde en fornem indsats på Folkemødet.

Der blev diskuteret og debatteret om en masse relevante emner og politiske mærkesager for LEV. Og med en god politisk opmærksomhed og dialog med de tilstedeværende politikere, mener Anni Sørensen.

- Handicapområdet har fået god opmærksomhed under valgkampen, og flere partier er kommet med nogle fornuftige politiske udspil på området. Det momentum udnyttede vi naturligvis på Folkemødet til at få nogle gode debatter om, hvordan vi kan løfte området til gavn for vores målgruppe, siger Anni Sørensen. 

Herunder er et lille sammenklip af nogle af de debatter og arrangementer, som LEV var en del af på Folkemødet: