rep_1.jpg 05.02.2020

Massiv opbakning til forandringer i Lev

Lørdags blev der afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Lev. Her blev en række nye vedtægtsændringer enstemmigt vedtaget.

Cirka 70 forventningsfulde deltagere var mødt op til en indholdsrig dag, hvor der både var mulighed for at få inspiration fra andre medlemsorganisationer og høre om deres udfordringer, og hvor der også blev mulighed for at stemme om, hvilken retning Lev skulle tage som organisation.

På det ekstraordinære repræsentantskabsmøde skulle der nemlig stemmes om, hvordan Lev som organisation skal udvikle sig.

I alt 17 gange skulle de delegerede gøre brug af deres stemmesedler, for at tage stilling til en lang række vigtige vedtægtsændringer, hvis mål er at styrke, modernisere og fremtidssikre Lev som organisation.

Samtlige vedtægtsændringer blev stemt igennem. Og i langt de fleste tilfælde blev de stemt igennem enstemmigt. Den enighed, der kom til udtryk på dagen, er et stærkt signal om, at der er bred opbakning til den nye retning, som Lev nu er i gang med at implementere på mange fronter, lød det fra de adspurgte delegerede.