10.06.2020

Lev – livet med udviklingshandicap

Lev har lanceret sit nye navn og logo. Det er et af de mange nye led i fornyelsen af organisationen. Hensigten er at give Lev som organisation et mere tidsvarende og vedkommende visuelt udtryk.

Lev har netop lanceret sit nye visuelle udtryk. Det nye logo – og en række andre visuelle elementer – skal være organisationens visuelle udtryk fremover, sammen med det nye navn og 'slogan' Lev – livet med udviklingshandicap, der har erstattet det nu hedengange ’Landsforeningen LEV’.

Det nye visuelle udtryk er et af de mange nye tiltag, der skal give Lev et mere tidsvarende udtryk, fortæller Anni Sørensen, formand i Lev:

- Vi har store ambitioner om, at organisationen skal udvikle sig. Vi vil gerne have flere medlemmer og følgere, der vil være en del af Levs fællesskab. Vi vil gerne være en endnu stærkere politisk interessevaretager, og vi vil gerne i endnu højere grad være synlige i den brede befolkning. Alt sammen for at styrke den fælles indsats for et mangfoldigt og inkluderende samfund for mennesker med udviklingshandicap.

Artiklen fortsætter under videoen

Forglemmigej
Meningen med det nye visuelle udtryk er klart at vise, hvem Lev repræsenterer. Men samtidigt også at udvikle og forny foreningens udtryk. Det sker med respekt for foreningens lange og stolte historie, og derfor er der både blevet arbejdet med fornyelse af form og farver i det nye udtryk – og ikke mindst hvordan forglemmigejen kan fastholdes og komme i spil bedst muligt.

- Der er mange følelser forbundet med Levs navn og logo. Foreningens lange historik skal man have respekt for i sådan en proces, hvor man ændrer på så vigtige ting som foreningens navn og visuelle udtryk. Forglemmigejen har altid været en del af Levs udtryk, og det er den fortsat – blot i en mere tidssvarende version. Jeg er meget tilfreds med Levs nye visuelle udtryk, som samtidig har en klar reference til Levs lange og stolte historie, udtaler Anni Sørensen.

Et Lev i bevægelse
Det nye visuelle udtryk er blot et af mange nye udviklingstiltag for Lev i hele den fornyelsesproces, der har fået betegnelsen ’Lev i bevægelse’. Ud over en række organisatoriske opjusteringer, hvis formål er at gøre organisationen mere smidig, indflydelsesrig og effektiv, er der også blev ansat flere nye medarbejdere i sekretariatet, der skal styrke Levs lokale arbejde i kredsene samt rådgivning og kommunikation til Levs medlemmer. Som led i fornyelsesprocessen arbejder sekretariatet også i øjeblikket på en ny hjemmeside og et nydesignet Lev-blad. Både det nye blad og den nye hjemmeside lanceres til efteråret.