Ikke længere interesseret? Afmeld nyhedsbrevet her . Problemer med at se denne mail? Se den i din browser

 

Lev Logo

[name]
[emaillink]
  Nyheder fra LEV
Er du endnu ikke abonnent? Så tilmeld dig her

Kære [name]

LEV Bladet nr. 1, februar 2016, er netop udkommet. Læs lederen og nogle udvalgte artikler her.

Historiens lære

Historiens lære

Naturligvis skal man være varsom med en bombastisk sidestilling af fortidens uværdige og barske behandling af udviklingshæmmede i Åndssvageforsorgen og vores samtid. Selvfølgelig er vi nået langt siden en tid, hvor de fleste udviklingshæmmede var henvist til en hel tilværelse i institutionernes parallelsamfund – nogle gange fastspændt til sengen døgnets 24 timer, alle ugens dage, år efter år. Varsomheden må dog ikke føre til blindhed over for de åbenlyse paralleller, som vi aktuelt er vidner til i et begyndende handicappolitisk kursskifte.

Læs mere
Udviklingshæmmede patienter udfordrer vanerne

Udviklingshæmmede patienter udfordrer vanerne

For langt de fleste borgere er det helt uproblematisk at tage på hospitalet og modtage sundhedsbehandling eller blive undersøgt. For patienter med udviklingshæmning forholder det sig anderledes. Det kan give store problemer med at få den rette behandling.

Læs mere
Ændring af serviceloven genopstår!

Ændring af serviceloven genopstår!

Socialminister Karen Ellemann har besluttet sig for at genoplive lovforslaget om ændring af servicelovens voksenbestemmelser. Signalerne om retning i et nyt lovforslag er modsatrettede, men ministeren lægger op til dialog med både KL og handicaporganisationerne, inden et nyt forslag præsenteres.

Læs mere
LANDSFORENINGEN LEV | BLEKINGE BOULEVARD 2 | 2630 TAASTRUP | TELEFON 3635 9696 | LEV@LEV.DK | CVR 5574 8810
HANDI FORSIKRINGSSERVICE | TELEFON 3635 9640 | HANDI@LEV.DK