Ikke længere interesseret? Afmeld nyhedsbrevet her . Problemer med at se denne mail? Se den i din browser

 

Lev Logo

[name]
[emaillink]
  Nyheder fra LEV
Er du endnu ikke abonnent? Så tilmeld dig her

Kære [name]

LEV Bladet nr. 4, juni 2016, er netop udkommet. Her kan du blandt andet læse lederen og om Bjarne, der har skrevet en bog om sin tid på Den Kellerske Institution i Brejning og om SL, FOA og LEVs store debatturné.

Elitens demokrati

Elitens demokrati

Nu er der Folkemøde på Bornholm. Omkring det tidpunkt, hvor dette blad er ude i postkasserne, er ’det politiske Danmark’ i fuld gang med at fejre demokratiet. LEV er også til stede – i diverse debatter på Folkemødet og i den mere uformelle dialog med de mange politikere, interesseorganisationer, medier og borgere, som er til stede de fire dage på solskinsøen.

Læs mere
Det store værdiskred

Det store værdiskred

Frem til midten af 00’erne blev forholdene for mennesker med udviklingshæmning kontinuerligt bedre. Men krisebevidsthed og et evigt økonomisk pres har vendt op og ned på den dagsorden − med store negative konsekvenser for den enkelte borger. Et værdiskred kalder LEV og to faglige organisationer udviklingen, som vi satte fokus på med en debatturne her i foråret

Læs mere
Øretæverne sad løst

Øretæverne sad løst

Bjarne Jensen blev som treårig anbragt på Den Kellerske Institution i Brejning. Det blev en opvækst med ydmygelser, mobning og prygl. Og et langt liv med efterveer fra tiden på åndssvageanstalten, som blandt andet har resulteret i depressioner og alkoholmisbrug. Nu har Bjarne skrevet sin egen livshistorie ”Min opvækst på Den Kellerske Institution i Brejning”

Læs mere
LANDSFORENINGEN LEV | BLEKINGE BOULEVARD 2 | 2630 TAASTRUP | TELEFON 3635 9696 | LEV@LEV.DK | CVR 5574 8810
HANDI FORSIKRINGSSERVICE | TELEFON 3635 9640 | HANDI@LEV.DK