Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Kokkeaftener med Claus Holm

Endnu en gang har Lev Odense her i efteråret 2021 sammen med ULF og Ulf Ungdom afholdt 3 kokkeaftener med Claus Holm, der er kendt fra TV

I år deltog 15 og succesen var lige så stor i år som sidste år.

Der blev lavet mad, der tog afsæt i, hvad unge mennesker spiser og taget højde for sunde og alternative råvarer. Der blev lavet mad med hjertet, fiskedeller med kant, rammensuppe med nudler og laks og vietnamesiske forårsruller med grønt og urter, oksesteg og sprøde kartofler, fish and chips af lokale torsk i kålskåle, håndholdte Holmburger med rustikke kerner og salza pandepizza.  Alle lod sig igen forføre af magien i gryden og fik lyst til knuselske den gode smag.

Igen fortalte deltagerne at det var noget af det bedste, som de havde været med til, og der blev taget selfier til den store guldmedalje.

Succesen har været så stor, at Lev Odense søger midler til at gennemføre et nyt forløb i efteråret 2022. Lad os håbe, at det lykkes.

Jon Boje Jensen, formand for Lev Odense