Spring navigationen over og gå direkte til indhold

LEV har fået ny og bedre hjemmeside

LEV.dk har fået et gevaldigt ansigtsløft! Det betyder langt bedre visning på smartphones og tablets, flere nyheder og temaer på forsiden. Og så ser den også en hel del bedre ud.

NYHED

Hjemmesiden har fået et helt nyt design, der giver bedre muligheder for at præsentere indholdet - hvad enten det er de seneste web-nyheder, LEV Bladets online version, indmeldelsesblanketten eller rådgivningens spørgsmål-svar osv.

Det nye lev.dk kan opleves og bruges på alle de nye platforme. Siden tilpasser sig automatisk til eksempelvis iPhone, Androidtelefoner og de forskellige tablets, som for eksempel iPad.

Responsive design
Siden LEV sidst fik ny hjemmeside i 2010, er der sket store ændringer i måden folk bruger nettet. Mange, mange flere bruger deres telefon eller tablet, når de ”går på nettet”, og det stiller krav til hjemmesiden, hvis indholdet skal præsenteres ordentligt. Derfor er LEVs nye hjemmeside opbygget i såkaldt responsive design, hvilket vil sige, at siden tilpasser sig den enhed, der nu engang benyttes til at se siden.

Siden 2010 er der også sket en markant vækst i vores formidling af nyheder via hjemmesiden. Den udvikling fortsættes og styrkes med det nye sidedesign.

Til gengæld kan man ikke længere kommentere direkte på artiklerne. For ikke at have kommentarer til den samme artikel på både LEVs facebookside og på lev.dk, har vi valgt, at debatten skal foregå på facebook, hvor der i forvejen var langt flest indlæg.

Ny forside på LEV Bladet
I forbindelse med det nye hjemmesidedesign har LEV Bladets forside også fået en mindre overhaling, så det nu er tydeligt, at det er samme udgiver, der står bag begge dele. Nogle af designelementerne fra hjemmesiden går nu igen på bladets forside.

Løbende vil designet også blive rettet til på pjecer og andre materialer fra LEV.

Følg Lev på Facebook

Besøg allerede i dag Levs side på facebook. Klik på "Synes godt om", så er du med og kan følge udviklingen på siden.