Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Born to Be Wild

John Allan er vild med musik - læs om hans store hobby

NYHED

Af Emma Borello, kommunikationsmedarbejder i LEV

Hvad er din Hobby?
- Det er musikken.

Hvorfor er musik så fedt?
- Jeg har været glad for at høre musik, siden jeg var helt lille. Jeg har været til mange koncerter, både lokale og kendte, og det synes jeg har været fedt.

Hvilken koncert er den bedste, du har været til?
- Det er Anne Linnet, fordi jeg er en stor fan af hende. Hun skriver sine egne sange, og så optræder hun med sange, som jeg synes er rigtig gode.

Skriver du dine egne sange?
- Ja, det gør jeg. Eller jeg stoppede med det i mange år, og så for fire år siden begyndte jeg med at skrive mine egne sange igen.

Optræder du med dine egne sange?
- Ja, jeg skrev en ny tekst til det gamle ”Born to be wild”-nummer for et par år siden, som jeg kaldte ”Hvis jeg var statsminister”. Sidste år skrev jeg et nummer, der hedder ”Hyldest til Højskolen”. Det er sådan et rap-nummer, og de syntes det var rigtig sejt, at jeg lavede det nummer på højskolen. På højskolen er jeg på et hold, der hedder Kreativ, hvor man lærer at indspille musik helt fra bunden.

Spiller du også selv instrumenter?
- Jeg spiller både keyboard og guitar. Hvis jeg er på højskolen, bruger jeg min guitar, og hvis jeg sidder derhjemme, så øver jeg mig på mit keyboard. Jeg spiller også sammen med nogle andre folk, og der mødes vi i et spillelokale hver onsdag i Holbæk.

Er I et godt band?
- Ja. Vi har spillet sammen i næsten tyve år. Der var nogle på KreativSkolen, der fandt på at starte et band op, og jeg var med fra starten. Der har været lidt udskiftning i bandet, men ellers har det været de samme, der har været med alle tyve år.

Hvilken musikgenre er den bedste?
- Nu er jeg til det der lidt rå, for eksempel Gasolin. De er nogle rebeller.

 

BOKS

Om John Allan
John Allan Poulsen er 58 år og kommer fra Holbæk. John Allan arbejder hver torsdag i LEVs sekretariat, hvor han hjælper med at sende post, sortere pakker og meget andet. I sin fritid er John Allan frivillig ambassadør i LEVs beskæftigelsesindsats KLAPjob. Her hjælper og rådgiver han andre mennesker med udviklingshæmning, der drømmer om at få et job på det almindelige arbejdsmarked. Ud over sin ambassadørtjans bruger John Allan meget af sin fritid på musik. Han spiller sammen med sit band en gang om ugen, og er på højskoleophold hver sommer på Den Rytmiske Højskole.

BOKS

Vil du fortælle om din hobby?
Har du lyst til at være med i denne serie og fortælle om din hobby så kontakt LEV Bladets redaktion på redaktion@lev.dk. Se andre artikler i serien på lev.dk.

Artiklen blev bragt i LEV Bladet nr. 3 2019

Følg Lev på Facebook

Besøg allerede i dag Levs side på facebook. Klik på "Synes godt om", så er du med og kan følge udviklingen på siden.