Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Kasper - Foto Hans Juhl

Handi Forsikring kan fejre sit 25. års jubilæum

I 25 år har Levs forsikringsservice - Handi Forsikring - sammen med Codan sikret gode forsikringsløsninger til en masse mennesker med udviklingshandicap. Lev vil gerne nå bredere ud, så endnu flere borgere kan få glæde af Handi Forsikring

NYHED

I 1996 gik Lev ind i forsikringsbranchen til gavn for mennesker med udviklingshandicap. Årsagen var, at mange mennesker med udviklingshandicap blev diskrimineret på forsikringsområdet. Det var de færreste mennesker med udviklingshandicap, der kunne tegne en ulykkesforsikring eller en ansvarsforsikring.

Derfor adspurgte Lev forskellige forsikringsselskaber om interessen for at oprette et forsikringstilbud til denne gruppe borgere, som Lev skulle formidle. Forsikringsselskabet Codan kom med det bedste tilbud og det blev startskuddet til Handi Forsikring, der nu kører på sit 26. år.

Flere skal kende Handi Forsikring

Siden 1996 er Handi Forsikring vokset støt i antallet af kunder, og der fortsat rigtig god brug for Handi Forsikring. Derfor ønsker Lev at udbrede kendskabet til Handi Forsikring, og har sat gang i en kampagne, der skal understøtte dette. I videoen her forklarer forsikringskonsulent Jens-Kristian lidt om Handi Forsikring:

Artiklen fortsætter efter videoen:


Handi Forsikring har også fået en ny hjemmeside, der gerne skulle gøre nemt og tilgængeligt at få tegnet forsikring for borgere med udviklingshandicap. Besøg den endelig:

Følg debatten på Facebook

Besøg Levs side på Facebook og følg eller i deltag i debatten om netop dette emne.