Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nye kontingentsatser for medlemmer af Lev

Fra 1. januar 2023 tilbyder Lev kun to typer af medlemskaber, og kontingentet bliver en anelse dyrere

NYHED

For at gøre det mere overskueligt og lettilgængeligt for nye medlemmer af Lev, er det blevet besluttet at have langt færre typer medlemskaber af Lev. Derfor er det nu blot to typer at vælge imellem, hvor der tidligere var en hel del flere. Som ny medlem kan du vælge imellem:

Et Enkeltmedlemskab til kr. 350 årligt og et Husstandsmedlemskab til kr. 700 årligt.

Er du eksisterende medlem på et af de forhenværende typer medlemskaber, behøver du ikke at forholde dig til de nye  typer medlemskaber. De eksisterende medlemskaber fortsætter nemlig i deres nuværende form - dog med en mindre stigning i kontingentet i nogle af de tidligere medlemskaber.

Stigningen af kontingentet skyldes, at prisen på et Lev medlemskab har været uændret i en hel del år - og at der derfor har været behov for at gøre det nye kontingent mere prismæssigt tidssvarende. 

Ændringerne på medlemskaber og kontingent blev vedtaget på Levs ordinære repræsentantskabsmøde i november måned 2022.

FAKTA

Kort om Lev

Lev er interesseorganisationen for de cirka 53.000 mennesker med udviklingshandicap, der er i Danmark, samt deres pårørende. Vi er en forening og et fællesskab for mennesker med udviklingshandicap, deres familier og frivillige.

I Lev mener vi, at mennesker med udviklingshandicap bidrager til et mangfoldigt samfund. Derfor arbejder vi for respekt, inklusion og ligeværd og vi insisterer på retten til selvbestemmelse, tryghed, udvikling og trivsel for mennesker med udviklingshandicap.

I Lev opsamler, skaber og formidler vi viden og rådgivning om livet med udviklingshandicap og skaber løsninger til gavn for mennesker med udviklingshandicap.

> Læs mere

Bliv medlem af Lev

Bliv medlem af Lev og få gratis rådgivning, kurser og viden om dit barns handicap, hvad du som forælder kan gøre for at hjælpe dit barn, og hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv og andre familier med et barn med udviklingshandicap og meget mere.

Små piger på forglemmigej-dagen engang i 1950'erne.

Støt Lev

Hjælp Lev med at forbedre forholdene for mennesker med udviklingshandicap og deres familier.
Din støtte gør en forskel!

Følg debatten på Facebook

Besøg Levs side på Facebook og følg eller i deltag i debatten om netop dette emne.