Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Medlemsfordele

Som medlem af Lev kan du nyde godt af en en hel række af gode tilbud og fordele.

WEBINARER

Lev arrangerer en lang række gratis webinarer. Webinarerne kræver dog tilmelding.

SOMMERHUSE

Var det noget med en hyggelig ferie på Falster, Vestjylland eller Nordjylland i naturskønne omgivelser? Hold din ferie i et af Levs sommerhuse.

Handi Forsikring

HANDI FORSIKRING

Gennem Handi Forsikring formidler Lev forsikringer til mennesker med udviklings­handicap

Levs medlemsrådgiving

LEVS MEDLEMSRÅDGIVING

Få hjælp og vejledning i Levs rådgiv­ning - enten på telefon eller via lev.dk. Vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

15% rabat på e-bogen Sygt barn - sygt system

Oskar Rubin er uddannet jurist og far til Viggo, der har et udviklingshandicap. I mødet med systemet har han skrevet en juridisk håndbog til forældre til børn med handicap. Som medlem af Lev får du 15% rabat, når du køber hans e-bog. Du får rabatten ved at bruge koden LEV15, når du køber bogen.

25% rabat på ferie i lavsæson på Hou Søsportscenter

Medlemmer af Lev får 25% rabat på booking af feriehuse uden for højsæsonen på Hou Søsportscenter i Odder. Her er tilgængeligheden helt i top, så alle uanset støttebehov kan få en god ferie. Rabatten gælder foreløbigt for booking af leje af feriehuse fra januar til og med april 2024 og igen fra d. 19. oktober til og med december 2024. Du får rabatten ved at oplyse, at du er medlem af Lev, når du booker direkte hos Hou Søsportscenter.

100 kr. rabat på bogen Børn og unge med udviklingshandicap

Bogen er en antologi om børn og unge med udviklingshandicap, hvor en række faglige eksperter medvirker. Udgivelsen indkredser viden fra mange faggrupper og områder heriblandt specialbørnehave- og specialskoleområdet, STU-området, specialviden fra psykiatrien, psykologien, fysio- og ergoterapien og lovområdet ligesom emner som seksualitet, kommunikation og specialpædagogikkens historie m.fl. også inddrages.

Rabat på bogen Systemstress

Systemstress er en belastningsreaktion, der kan opstå i mødet med det offentlige, når vi ikke kan imødekomme de krav, systemet stiller til os. Karin B. Nissen er uddannet socialrådgiver og har arbejdet med borgere og pårørendes systemstress. Bogen afdækker systemstress' opståen samt redskaber til forebyggelse og håndtering af systemstress. Medlemmer af lev kan købe bogen for 200 kr. 
Skriv til mrh@lev.dk for at få rabatkoden.

Levs Rådgivning

Lev tilbyder rådgivning til mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende samt til professionelle, som er i kontakt med mennesker med udviklingshandicap.

Levs aftentelefon

Levs aftentelefon

– et tilbud om en støttende samtale.
Vær opmærksom på, at Levs aftentelefon ikke tilbyder juridisk rådgivning - her henvises til Levs telefon- og netrådgivning.