Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nyheder

Find nyheder, debatindlæg og pressemeddelelser fra Lev.

Søger du noget bestemt?

Du kan filtrere din søgning ved enten at indtaste et søgeord i søgefeltet herunder eller filtrere din søgnving ved at klikke i et eller flere af afkrydsningsfelterne for at få vist den type nyhed du leder efter.

Alle nyheder

NYHED

Lev søger en serviceminded og struktureret Medlems-og organisationssekretær

Står god service og struktur øverst på din liste? Er du skarp til at sætte orden og holde styr på arbejdsgange og processer? Så skal du søge jobbet som Medlems-og organisationssekretær hos Lev.

NYHED

Fandt forståelse gennem skriften

Den skrevne tekst er Nynnes foretrukne måde at fortælle om, hvordan hun tænker og oplever sine omgivelser. Derfor fandt hun det frugtbart at skrive minder ned om sin søster for at få en ny forståelse af deres søskendeskab.

NYHED

Staten har sagt undskyld – og må nu tage ansvar og yde erstatning

Mange tidligere anbragte har et udviklingshandicap og er uden pårørende eller andre, der kan bistå dem i forbindelse med en retlig proces. Derfor er det urimelig handicapdiskrimination, hvis erstatningsspørgsmålet alene overlades til domstolene, skriver Levs landsformand bl.a. til socialministeren.

Denne artikel er letlæselig
KLAPjob-collage
NYHED

Kommunerne sparer millioner på KLAPjob

Beskæftigelsesindsatsen KLAPjob hjælper mange mennesker med kognitive handicap ud på arbejdsmarkedet. Samtidig sparer kommunerne penge, for borgernes behov for støtte falder, når de er kommet ind på arbejdsmarkedet

NYHED

Idræt - ikke til at komme udenom

Nogle er helt vilde med det. Andre skal overtale sig selv til at gøre det. Vi taler om at dyrke motion.

Denne artikel er letlæselig
NYHED

Svømning giver ham selvtilid

Alexander Hillhouse er et af Danmarks største svømmetalenter indenfor parasport. Ved Virtus Global Games i juni vandt han både guld, sølv og bronzemedaljer. At dyrke sport har gavnet ham meget, både fysisk og mentalt

Denne artikel er letlæselig
NYHED

Vi svigter vores børn og unge

Børn og unge med udviklingshandicap bliver styrket fysisk og psykisk, når de dyrker sport. Vi bør derfor sikre os, at de bliver sluset godt og grundigt ind i sportens verden. Men vi svigter i høj grad vores ansvar

Denne artikel er letlæselig
NYHED

Jeg gav den hele armen

Det var en stor bedrift og en kæmpe overraskelse, da Terkel Wennevold vandt sølvmedalje i kuglestød ved Special Olympics World Games i juni.

Denne artikel er letlæselig
NYHED

Lægen var kejser på anstalten

Undskyldningen fra staten er en oprejsning til både de anbragte under åndssvageforsorgen og deres familier