Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nyheder

Find nyheder, debatindlæg og pressemeddelelser fra Lev.

Søger du noget bestemt?

Du kan filtrere din søgning ved enten at indtaste et søgeord i søgefeltet herunder eller filtrere din søgnving ved at klikke i et eller flere af afkrydsningsfelterne for at få vist den type nyhed du leder efter.

Alle nyheder

NYHED

KLAPjob søger jobkonsulent i Nordjylland

Lev – livet med udviklingshandicap opruster sin indsats KLAPjob, der skaber job til mennesker med kognitive handicap. Derfor søger vi en KLAPjob-konsulent, der vil dække vores nordjyske distrikt.

NYHED

NemID bliver til MitID

Alle med NemID skal have MitID. Du kan bruge MitID til alt det, som du har brugt NemID til, for eksempel til at overføre penge på netbank, købe ind på nettet eller bestille tid hos lægen.

Denne artikel er letlæselig
KL Huset
NYHED

Handicapområdet i fokus i forhandlinger om kommunernes økonomi

KL har fremlagt en plan op til de årlige økonomiforhandlinger med regeringen. Den betyder flere penge til handicapområdet. Men flere af de store kritikpunkter, der i de senere år har været over for kommunernes forvaltning af området, bliver ikke imødekommet

NYHED

Overblik over Corona-nyheder på socialområdet

Danmark er i gang med at genåbne, men hvordan ser det ud på socialområdet i forhold til genåbningen. Her er et overblik.

NYHED

Fire hurtige skal forbedre retssikkerhed på handicapområdet

Retssikkerheden for mennesker med handicap skal forbedres. Det var der bred enighed om da Folketinget den 4. maj behandlede #enmillionstemmers borgerforslag ”Handicapområdet skal væk fra kommunerne”

NYHED

Pensionistkort uden spærretid

Førtidspensionister i beskyttet beskæftigelse, aktivitets- og samværstilbud eller i skånejob - som har et gyldigt pensionistkort - kan nu få en særlig billet til at rejse i spærretiden i de zoner, der er angivet i pensionistkortet

NYHED

Inklusionsprojekt skaber gode resultater til gavn for mennesker med udviklingshandicap i Ghana

Lev, Danske Handicaporganisationer og Spejderhjælpen har et succesfuldt samarbejde om at skabe mere inklusion i de ghanesiske lokalsamfund for mennesker med udviklingshandicap

NYHED

Undersøgelse skal afdække forløb forud for voldssag på Sødisbakke

Fortællinger fra nuværende og tidligere medarbejdere, og udtalelser i en verserende voldssag mod en tidligere medarbejder, skal nu undersøges nærmere. Personer med oplysninger, kan rette henvendelse til Region Nordjylland, der står for undersøgelsen

Denne artikel er letlæselig
NYHED

Følg jeres drømme

- og hvis I har lyst til at blive skuespiller, så er det det, I gør.

Lev Magasinet har talt med Morten Deleuran, der er den mandlige hovedperson i kortfilmen ”Stadig mig”. Morten er vild med film, og han laver sine egne på YouTube. Hvad driver ham? Og hvad er hans råd til alle os andre, der har de samme eller vores helt egne drømme?