Troels_Tønder2.JPG 23.11.2017

Troels har travlt

Troels tager i høj grad selv ansvar for, at der er en masse positivt indhold i hans liv.

Så sideløbende med, at han er i praktik hos Circle K, har han også et ulønnet praktikjob i Arriva, et sted, han har haft forbindelse til, lige siden han var i praktik i folkeskolen og ikke vil slippe.

Han arbejder derudover også som frivillig radiovært for den lokale Radio Tønder, hvor han sammen med et par andre laver sportsindslag og et fast musikprogram om fredagen.

Og så bruger han meget tid på sociale medier, hvor han blandt andet lægger små selvproducerede film ud på sin egen Facebook-side. Og Troels er ikke bare en hvem-som-helst på nettet. Han har 60.000 følgere, og han oplever tit at blive genkendt på gaden - og ikke blot i Tønder og omegn.
- Jeg blev genkendt af en dansker, da jeg var i Cardiff i England for at se speedway sammen med min familie, fortæller Troels med et smil.

Troels får både positive og negative reaktioner på sine film.
- Nogle kalder mig spasser og autist på nettet. Ved de egentlig, hvad det betyder, at være det? Men de fleste er positive. De skriver ”Godt gået, Troels!”, og at jeg er sjov og jeg giver et pust af grin i hverdagen med mine film, fortæller Troels.

Temadag - Seksualitet og handicap

Temadag - Seksualitet og handicap