forglemmigej.png 28.08.2020

I dag er det Forglemmigej-dag

Så er det i dag, sidste fredag i august, at det er 'forglemmigej-dag' - Levs årlige indsamlingsdag, hvor Lev samler ind til gavn for mennesker med udviklingshandicap. Det er en god anledning til at støtte op om Levs arbejde.

Det er en mangeårig tradition i Lev, at der på den sidste fredag i august samles ind til gavn for mennesker med udviklingshandicap. Lev kalder det for Forglemmigej-dagen, som selvfølgelig henviser til Levs varemærke - den lille blå blomst, der symboliserer vigtigheden af, at mennesker med handicap ikke bliver overset og glemt i vores samfund og at denne gruppe borgere selvfølgelig bidrager til et mangfoldigt samfund.

Der er brug for Lev - og Lev har brug for din støtte!
Lev arbejder for respekt, inklusion og ligeværd for mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende. Lev insisterer på retten til selvbestemmelse, tryghed, udvikling og trivsel for mennesker med udviklingshandicap. 

Lev er en central og toneangivende stemme i den politiske debat – både lokalt og national. Derudover er Lev en af de vigtigste aktører til at opsamle, skabe og formidle viden og rådgivning om livet med udviklingshandicap. Alt sammen til gavn for mennesker med udviklingshandicap og deres pårørende.

Det vigtige arbejde er hjerteblod for Lev, og det vil vi utroligt gerne fortsætte med. Men arbejdet er helt afhængigt af, at vi modtager støtte. Bliv en del af fællesskabet og støt Lev. Foruden et Lev-medlemskab kan du også støtte Lev økonomisk med bidrag.

Forglemmigej-dagen
Møder du en indsamler fra Lev i dag, så tag godt imod vedkommende.

Møder du ikke en indsamler, så har du som altid mulighed for at støtte Lev via fx. MobilePay på 93740. Husk, at du kan få fradrag for dit bidrag via MobilePay. Se her hvordan.

Du kan læse mere om, hvordan du kan støtte Lev med bidrag eller medlemskab via linket nedenfor.

Læs mere Støt Lev