Spring navigationen over og gå direkte til indhold
Foto: Jokyrre Skogstad - HandiLeg, Gerlev Idrætshøjskole

Kom med til sundhedscampen #SundSammen

Kom med når Lev, Socialpædagogerne og ULF inviterer til inspirationsdagen #SundSammen – en sundhedscamp, hvor vi sammen sætter fokus på sundhed, trivsel og livsglæde for mennesker med udviklingshandicap.

NYHED

Foto: Jokyrre Skogstad - HandiLeg, Gerlev Idrætshøjskole

Du kan spille håndbold med en tidligere landsholdsspiller. Du kan lave mad med en urteheks og du kan lære at dyrke yoga. Der er noget for enhver smag, når Lev sammen med Socialpædagogerne og ULF afholder sundhedscampen #sundsammen.

Sammen skal vi blive inspireret og sætte fokus på sundhed, trivsel og livsglæde for mennesker med udviklingshandicap – og du er inviteret.

Der ligger et omfattende program klar med spændende oplæg og sjove og interessante aktivitetsværksteder, som alle sætter fokus på sundhed og trivsel på en eller anden måde.

Alle mennesker med udviklingshandicap skal nemlig have mulighed for et sundt liv fyldt med trivsel og glæde. Det arbejder Lev hårdt for, og derfor har Lev sammen med Socialpædagogerne og ULF valgt at arrangere sundhedscampen #sundsammen for at inspirere hinanden til en sjovere og sundere hverdag.

Tag et kig på programmet og skynd dig at melde dig til – der er begrænsede pladser til rådighed.

Vi glæder os til at se dig til #sundsammen

Sundhedskonferencen #sundsammen er støttet af og finansieret af Fonden Brejnings Venner, ULF, Lev og Socialpædagogerne

Følg campen på Facebook

#SundSammen