Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Handelsbetingelser

Lev
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Tlf. 35 36 96 96
E-mail: lev@lev.dk

CVR: 5574 8810

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl på lev.dk

Betaling

Alle priser er i danske kroner. Du kan betale med betalingskort eller MobilePay. Lev krypterer alle dine kortoplysninger.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af medlemskab af Lev. Fortryder du, så kontakt foreningen. Hvis du fortryder inden for fristen, får du betaling for medlemskab tilbage, men Lev refunderer ikke beløb efter de 14 dages fortrydelsesret. Har du tilmeldt dig et kursus, kan du melde fra og få pengene tilbage frem til tilmeldingsfristen. Der er ikke fortrydelsesret på pengegaver (bidrag).

Opsigelse af medlemskab

Du kan til enhver tid kontakte os og opsige dit medlemskab af foreningen. Det er dog ikke muligt at få kontingentet refunderet efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret.

Håndtering af personlige oplysninger

Når du melder dig ind i Lev, opbevarer vi dine oplysninger i vores medlemssystem. Derudover sendes dit navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og mailadresse videre til den kreds, du geografisk hører til. Giver du et bidrag til Lev, skal du vide, at beløb op til 17.200 kr. pr. år (2022) er fuldt fradragsberettigede, da Lev er godkendt af skattemyndighederne til at modtage gaver i henhold til Ligningslovens § 8 A. Lev har brug for dit CPR-nr. for at indberette beløbet til SKAT.