Spring navigationen over og gå direkte til indhold

KLAPjob

Vi har skabt over 5.000 skånejob til førtidspensionister - vi er klar til at skabe endnu flere!

Hvert år hjælper KLAPjob mere end 600 førtidspensionister i job med skånehensyn på det almindelige arbejdsmarked.

I 2009 blev KLAPjob søsat af Lev med en drøm om et mere inkluderende og rummeligt arbejdsmarked for mennesker med kognitive handicap. Siden har KLAPjob vokset sig til en landsdækkende beskæftigelsesindsats med stor succes og anerkendelse.

KLAPjob har nu samarbejdsaftaler med lang række virksomheder, såsom McDonalds og Matas. Der også samarbejdsaftaler med kommuner, STU-skoler og andre organisationer i hele landet.

KLAPjob har 11 lokale jobkonsulenter, der tilsammen dækker hele Danmark. Jobkonsulenterne matcher borgere og virksomheder og har også dialog med kommunen.  

Fokus på kompetencer frem for handicap

KLAPjob hjælper førtidspensionister med en bred vifte af kognitive handicap, fordi virksomhedernes tilgang til medarbejderne er ret ensartet. Der tages hensyn og stilles krav. Det gælder uanset om der er tale om mennesker med udviklingshandicap, autisme, spasticitet eller psykisk sårbarhed.

For medarbejderne i KLAPjob betyder det, at virksomheden og arbejdsfællesskabet bliver et diagnosefrit område, hvor der lægges vægt på deres kompetencer og ikke på deres handicap.

KLAPjob-konsulenten tager altid udgangspunkt i kandidatens kompetencer og støttebehov, sådan at der hele tiden er fokus på arbejdet og ikke på handicappet som begrænsning.

Claus Bergman Hansen

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, så tag fat i Leder af KLAPjob, Claus Bergman Hansen.

Telefon: 2965 3608
E-mail: cbh@klapjob.dk