Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Bagsiden - hils på Lev-medlemmet Gitte Lassen

Gitte Lassen er 63 år og bor i Vodskov

NYHED

HVEM ER DU?

”Jeg er gift med Morten, og vi har Lea på 31. Hun bor i botilbud i Nørresundby. Morten har desuden datteren Ane på 35, hun har autisme, er fysisk han­dicappet og bor i et bofællesskab i Thisted, samt to andre børn. Og så har vi hunden Aiki, en ni år gammel eurasier. Jeg er nu gået på efterløn, men har tidligere været socialrådgiver.”

HVORNÅR OG HVORFOR BLEV DU MEDLEM AF LEV?

”Jeg blev medlem, da Lea var et par år gammel. Lev var den organisation, der var der for os. En slags fagforening, der kunne rådgive mig, hvis jeg havde behov for det. I dag sætter Lev mennesker med udviklingshandicap på den politiske dagsorden. Råber op om forholdene på området.”

HVORDAN BRUGER DU LEV?

”Senest har jeg fået rådgivning og støtte i forhold til corona-restriktioner. Efter corona-nedlukningen i foråret fortsatte Aalborg Kommune med besøgs­forbud og lukkede dagtilbud, efter der var åbnet op. Jeg ringede til Levs rådgivning – og så skete der noget!”

HVILKE TRE TING VILLE DU TAGE MED PÅ EN ØDE Ø?

”Det kommer ikke til at ske, jeg skal være i nærheden af, hvor Lea er.”

HVILKEN SUPERKRAFT VILLE DU ØNSKE, DU HAVDE?

”Det skulle være en, der kunne sørge for bedre normeringer. De skal op på niveau som for ti år siden. Jeg ville også give ledsagelse til alle, der efterspørger det. Det giver så

 

HILS PÅ ET AF LEVS MEDLEMMER
I hvert Lev Magasin fortæller et af Levs medlemmer om, hvorfor de er medlem af foreningen. Kender du en, du kunne tænke dig blev portrætteret, så skriv til os på redaktion@lev.dk

'Bagsiden' blev bragt i Lev Magasinet nr. 7 2020

Læs mere
Læs hele magasinet her

Følg Lev på Facebook

Besøg allerede i dag Levs side på facebook. Klik på "Synes godt om", så er du med og kan følge udviklingen på siden.