Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Mads åbner døre

Levs formand, Anni Sørensen, kunne rigtig godt tænke sig at tage til udlandet i sommerferien. Men måske ender det med en tur i sommerhuset. Heldigvis vil hendes søn, Mads, stadig gerne holde ferie med mor, far og resten af familien

NYHED

Af Arne Ditlevsen / Foto: Privat

Hvad er dine sommerferieplaner?

”Vi har endnu ikke lagt os fast på sommerferieplaner for i år. Vi har en stor udlængsel og vil rigtig gerne gennemføre vores udsatte ferie til Spanien. Men corona-situationen gør, at vi venter med den endelige beslutning.

Hvis vi ikke kan komme til udlandet, vil vi holde ferie i vores sommerhus og rejse rundt til smukke steder i Danmark, besøge venner og familie og forkæle os selv. Og Mads skal naturligvis være med til at beslutte disse planer og være en del af vores ferie. Mads er snart 25 år, og han holder også ferie sammen med de andre unge på Jobkollegiet, hvor han bor. Men heldigvis vil han også gerne holde ferie sammen med sin far og mor og resten af familien.”

Hvad gjorde I sidste år under corona?

”Vi aflyste vores planlagte tur til Spanien og tilbragte en skøn ferie i Nordtyskland og Danmark med masser af gode oplevelser, smuk natur, spændende byer, besøg hos venner og familie, afslapning, forkælelse og god tid.”

Mads i swimmingpool. Foto: Privat

Han har været medvirkende til, at vi har talt mere med flere og andre end ellers, og han har været genstand for megen positiv opmærksomhed

Anni Sørensen, mor til Mads

Hvad er din drømmeferie med Mads?

”Det er at rejse til et land, vi endnu ikke har besøgt sammen. At opleve anderledes kultur, vejr, natur, byer osv., møde spændende mennesker og have TID til at være sammen, tid til at opleve, hygge, forkæle os selv.”

Hvordan er det at rejse med Mads?

”Vi har udelukkende haft gode oplevelser i forhold til Mads: Hensyn, positive kommentarer og positiv særbehandlinger og en stor respekt om og for ham og os som familie. Han har været medvirkende til, at vi har talt mere med flere og andre end ellers, og han har været genstand for megen positiv opmærksomhed.

Vi har naturligvis altid skullet tage hensyn til hans særlige behov: Ikke for mange hurtige skift, ikke gå for langt etc., men dette har aldrig forhindret os i at få fede ferieoplevelser sammen.”

Artiklen blev bragt i Lev Magasinet nr. 2 2021

Læs mere:

Følg debatten på Facebook

Besøg Levs side på Facebook og følg eller i deltag i debatten om netop dette emne.

Lev Magasinet 2 2021

- Portræt: Monica Lylloff - Kvinde bag #enmillionstemmer
- Tema: Sommerferie i coronaens kølvand
- Skuespiller: "Følg jeres drømme"