Spring navigationen over og gå direkte til indhold

KLAPjob har vundet Social- og ældreministeriets Handicappris 2021!

Levs beskæftigelsesindsat KLAPjob er den stolte vinder af Social- og ældreministeriets Handicappris 2021. I år er det er tredje gang, at Social- og ældreminister Astrid Krag uddeler den fornemme pris

NYHED

Social- og ældreminister Astrid Krag overrakte årets Handicappris ved et arrangement den 3. december, der havde til formål at markere og fejre Den International Handicapdag 2021. KLAPjob fik tildelt prisen for at skabe over 4000 skåne- og fleksjob til mennesker med kognitiv og samtidig bidrage til et mere rummeligt arbejdsmarked og samfund.

- KLAPjob er, meget konkret og håndfast, med til at vise, hvad mennesker med handicap kan bidrage med på arbejdsmarkedet. Og på den måde er KLAPjob med til at nedbryde fordomme og med til at vise, at vi mennesker er forskellige, og at vi alle sammen har noget at byde på. Jeg tror på, at KLAPjobs indsats ikke kun betyder noget for den enkelte KLAPjobber. Jeg tror på, at I er med til at skabe et mere rummeligt arbejdsmarked og et mere rummeligt samfund, udtalte ministeren i sin tale.

- Jeg er så stolt af den pris, KLAPjob netop har modtaget. Vi gør en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker med kognitive handicap og i dag har vi fået en anerkendelse af, at det er der rigtig mange andre, der også synes.

Anni Sørensen, landsformand i Lev

Ministeren overrakte prisen til Levs landsformand, Anni Sørensen og de tre KLAPjob-ambassadører Bjørn, Klaus og Peter. Levs landsformand var tydeligt meget stolt og rørt over den flotte pris:

- Jeg er så stolt af den pris, KLAPjob netop har modtaget. Vi gør en kæmpe forskel for rigtig mange mennesker med kognitive handicap og i dag har vi fået en anerkendelse af, at det er der rigtig mange andre, der også synes. Tusindvis af borgere med kognitive handicap er kommet i beskæftigelse til gavn for dem, for virksomhederne og for os alle sammen. Dét er inklusion og fælleskab på højt niveau.

Social- og ældreministeren lovpriste KLAPjobs arbejde i sin tale og understregede vigtigheden af, at vi som samfund alle sammen er ansvarlige for, at mennesker med handicap bliver inkluderet på arbejdsmarkedet og samfundet generelt.


- Alle har noget at bidrage med, hvis vi som samfund vel og mærket gør det muligt. Der er for mange mennesker med handicap, som står uden for vores arbejdsmarked, selvom de kan og gerne vil bidrage. Det bliver man simpelthen trist af. Jeg vil gå så langt som at sige, at der kun er vindere, hvis vi lykkedes med at få flere mennesker med handicap i uddannelse og ind på arbejdsmarkedet. Det er ikke kun godt for det enkelte menneske med handicap, der bliver en del af fællesskabet og bidrager til samfundet. Det er også godt for arbejdsgiverne og så er det godt for vores samfund som hele. For vi har brug for, at alle der kan bidrage, bidrager, udtalte Astrid Krag.

Hos Lev og KLAPjob er vi enormt glade og stolte af den anerkendelse, som ministeren har vist med årets Handicappris. Vi ser frem til at hjælpe mange flere mennesker med kognitive handicap i skåne- og fleksjob og samtidig sikre os et stadig mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der er plads til os alle. Handicap eller ej!

Følg Lev på Facebook

Besøg allerede i dag Levs side på facebook. Klik på "Synes godt om", så er du med og kan følge udviklingen på siden.

Læs mere om KLAPjob

Collage med KLAPjobbere

KLAPjob

Vi har skabt over 5.000 skånejob til førtidspensionister - vi er klar til at skabe endnu flere!