Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Undersøgelse af problemer med betaling og digitalisering

Er du pårørende eller støtteperson for en eller flere personer med udviklingshandicap? Så kan Lev godt bruge din hjælp

NYHED

I Lev hører vi om mange udfordringer med den stadig stigende digitalisering af det danske samfund. Det drejer sig for eksempel om muligheden for at håndtere hverdagsøkonomien, få hævet kontanter, betalt regninger og så videre blandt personer med udviklingshandicap.

Henover sommeren har Politiken i en artikelserie sat fokus på problemerne. En artikelserie som også Levs landsformand, Anni Sørensen, kommenterede på i dette debatindlæg:

Borgere, der tidligere har været velfungerende og helt eller delvist selvhjulpne, bliver reduceret til ressourcesvage borgere med endnu større behov for hjælp – en umyndiggørelse, der er uholdbar og urimelig

Anni Sørensen, landsformand i Lev, i Politiken 30. juli 2022

Med denne undersøgelse vil Lev forsøge at få et bredere billede af, hvordan pårørende/støttepersoner for mennesker med udviklingshandicap oplever udfordringer og muligheder med digitaliseringen - og et billede af, hvilke alternative løsninger, der benyttes for at få hverdagen til at fungere i praksis.

Vi håber, at du vil hjælpe os med at blive klogere på dette ved at svare på nedenstående undersøgelse. Vi vil rigtig gerne have så mange svar som overhovedet muligt. Det tager kun 3-5 minutter at svare på undersøgelsen.

Vi sætter stor pris på din hjælp.

Følg debatten på Facebook

Besøg Levs side på Facebook og følg eller i deltag i debatten om netop dette emne.

Små piger på forglemmigej-dagen engang i 1950'erne.

Støt Lev

Hjælp Lev med at forbedre forholdene for mennesker med udviklingshandicap og deres familier.
Din støtte gør en forskel!